11, 12,13,14 dec - I dagarna fyra serverar vi Slaktarens julbord i 4 serveringar vid bordet 


I
Branteviksill med krämigt ägg och lök, senapsill med potatis och ost, örtsill med sikrom och smörstekta kavringssmulor, gravad lax med hovmästarsås
II
Griljerad julskinka med grönkål, sylta på grishuvud och cheddar med rödbetssallad, pepparrot och krasse, kalvleverpastej med bacon, svamp och portvinskaramell, blodpudding med vispgrädde, picklad lök och löjrom
III
Janssons frestelse, slaktarkorv, ingefärsglaserade revben med äppelmos, köttbullar, prinskorv, rödkål och brunkål
IV
Ris á la Malta med bärkompott, tryfflar, mandelmussla med sylt och grädde, creme brulée

595kr/person

Boka på 040-41 03 31 eller info@slaktaren.nu




Nyårsmeny för avhämtning

Hummersoppa med mousseline på gös, pilgrimsmussla & hummer, champagneinkokta rotfruktstärningar, serveras med Slaktarens baguette
***
Helstekt oxfilé med portvinssky, stekt trädgårdschampinjon och duchessepotatis smaksatt med italiensk vintertryffel
***
Chokladterrin med krossad madeleinekaka, chokladmousse och drottningcurd


445kr

Vegetariskt alternativ

Rödbetssoppa smaksatt med portvin serveras med rödbetspuré, champagneinkokta rotfrukter och Slaktarens baguette
***
Vitvinskokt kronärtskocka med stekt trädgårdschampinjon, bakade tomater, hasselnötspesto och duchessepotatis smaksatt med italiensk vintertryffel 
***
Chokladterrin med krossad madeleinekaka, chokladmousse och drottningcurd


445kr


Enkel uppvärmningsinstruktion medföljer


Beställ via:
info@slaktaren.nu eller 040 - 410 331


Hämtas 31 dec mellan kl 10:00 och 13:00



Slaktarens Jultallrik 2019 från V50


Gravad lax med h ovmästarsås
Brantevikssill
Ägghalva med majonnäs
Julskinka med sötstarksenap
Munsökorv
Köttbullar
Prinskorv
Rödkål
Janssonsfrestälse
145kr

Beställes 2 dag i förväg.



PRISER JULSKINKA 2019

Skånska utvalda grisar från Snapphanechark



KOKT:                          150kr/kg

RÖKT, RÅ:                  145kr/kg

SOCKERSALTAD/      139kr/kg RIMMAD, RÅ




Julbord take away 2019

Sill 3 sorter
Gravad lax med hovmästarens
Ägghalvor med majjo, rom och dill

Griljerad julskinka
Julkorv
Julsylta med cheddarost
Senap
Rödbetssallad

Köttbullar
Prinskorvar
Ingefärsglacerade revben
Janssons frestelse
Rödkål
Brunkål

Ris á la Malta med bärkompott
Mandelmusslor med vispgrädde och sylt

Minimum 10pers
395kr

Från v. 50