Skaldjursmiddag med Champagne

Fredag den 1/3 och lördag 2/3 är det dags för nästa temakväll, och nu när vattnet är som kallast är skaldjuren som bäst. Detta firar vi så klart med en fantastisk meny med en variation av skaldjur i flera serveringar:


Ostron på ljummen creme vichyssoise med smörstekta brödsmulor och gräslök

*
Skaldjursfat med räkor, havskräftor, blåmusslor och en halv krabba med aioli, dillmajonäs, chiliaioli, citron och bröd

*
Hummer Termidor "Norbjer-style" med ostronskivling, tryffel, parmesan, hyvlad champinjon, dill och friterad svartrot

Pris per person 715kr

Till detta har vår sommelier valt en vinmeny med idel Champagne i världsklass från en odlare i Grand Cru byn Bouzy!

Pris Champagnemeny 3 glas 395kr

Ring och boka er plats på 040-41 03 31