SLAKTARENS NYÅRSMENY
- vi lagar, ni värmer!

SLAKTARENS NYÅRSMENY FÖR AVHÄMTNING &
UPPVÄRMNING

Enkel uppvärmningsinstruktion medföljer. Beställer gör ni som Take Away på vår hemsida www.slaktaren.nu sista dag för beställning och avbokning är 29 december – vi garderar oss för slutförsäljning. HÄMTAS 31 DECEMBER PÅ BOKAD TID MELLAN kl 10:00 - 15:00. 

Slaktarens Nyårssupé 495kr

- Hummersoppa med terrin på hälleflundra, pilgrimsmussla & hummer, champagneinkokta rotfruktstärningar och saffransinkokt fänkål, serveras med Slaktarens baguette 
Vin: Palmer & Co Brut Reserve Frankrike, Champagne (Systembolaget Nr 7372) 

- Helstekt oxfilé med portvinssås, inkokt lök, bakade kvisttomater, örtrostad morot och duchessepotatis smaksatt med italiensk vintertryffel 
Vin: Barolo Giacomo Grimaldi di Grimaldi Ferruccio, 2018,Italien, Piemonte, Barolo (Systembolaget Nr. 94917) 

- Chokladfondant med toffee-mousse, gyllene jordnötspulver, kanderade jordnötter och kolasås
Vin: Morris Classic Liqueur Muscat, AUS (Systembolaget Nr 50633)

Vegetarisk Nyårssupé 495kr

- Créme Ninon med saffransinkokt fänkål serveras med Slaktarens baguette 
Vin: Ca' del Bosco, Franciacorta Edizione 45a Cuvée Prestige Extra Brut, Italien, Lombardiet, Franciacorta (Systembolaget Nr 91184) 

- Spetskålslindat trattkantarellknyte med brynt palsternacka, örtrostade morötter, inkokt lök, bakade kvisttomater, confiterad kastanjechampinjon, portvinssås och duchessepotatis smaksatt med italiensk vintertryffel
Vin: Penfolds Bin 138 GSM, 2020, Australien, South Australia, Adelaide, Barossa, Barossa Valley ( Systembolaget Nr 93216) 

- Chokladfondant med toffee-mousse, gyllene jordnötspulver, kanderade jordnötter och kolasås
Vin: Morris Classic Liqueur Muscat, AUS (Systembolaget Nr 50633)

Öppettider restaurang

  1. mån - fre
  2. lör
  3. sön

Öppettider Kvällsmeny

  1. mån - lör
  2. sön

Öppettider butik

  1. mån - lör
  2. sön
slaktaren_logo