SLAKTARENS NYÅRSMENY 2025
- vi lagar, ni värmer!
SLAKTARENS NYÅRSMENY FÖR AVHÄMTNING &
UPPVÄRMNING
Enkel uppvärmningsinstruktion medföljer. Sista dag för beställning och avbokning är 29 december – vi garderar oss för slutförsäljning. HÄMTAS 31 DECEMBER PÅ BOKAD TID MELLAN kl 10:00 - 13:00.
Välj datumet i bokning nedan 31/12.
Slaktarens Nyårssupé 645kr
- Kolgrillad hummerstjärt på frasig brioche med kräm på brynt grädde, syrad gurka smaksatt med dill och blomster
Vin:Nicolas FeuillatteBlanc de Blancs Collection Vintage, 2019 (Systembolaget Nr 759201)
- Svensk hängmörad oxfilé med flamberad pepparsås, confiterad kungsmussling, potatisterrine, savojkål, ostronskivling och bakad körsbärstomat
Vin: Barolo Fontanafredda2021 (Systembolaget Nr 7022701)
Chokladfondant med mandarinmoussé, syltad zest, blåbärskompott, och guldskimrande Dubaikrisp
Vin:Recioto Della Valpolicella ClassicoMonte del Frà, 2016 (Systembolaget Nr 7229102)
Vegetarisk Nyårssupé 645kr
- Frasig brioche med kräm på brynt grädde svängd i spetskål, tångkaviar, dill , syrad gurka och blomster
Vin: Ca' del Bosco, Franciacorta Edizione 45a Cuvée Prestige Extra Brut, Italien, Lombardiet, Franciacorta (Systembolaget Nr 91184)
- Filodeg fylld med kräm på solroskärnor, parmesan och soltorkad tomat, serverad med confiterad kungsmussling, flamberad pepparsås, potatisterrine, savojkål, ostronskivling och bakade körsbärstomat
Vin: Penfolds Bin 138 GSM, 2020, Australien, South Australia, Adelaide, Barossa, Barossa Valley ( Systembolaget Nr 93216)
- Chokladfondant med mandarinsmoussé, syltad zest, blåbärskompott, och guldskimrande Dubaikrisp
Vin: Morris Classic Liqueur Muscat, AUS (Systembolaget Nr 50633)
Kontakt
- Telefon 040 - 41 03 31
- Email info@slaktaren.nu
- Adress Seglaregatan 2 234 31 Lomma
Öppettider restaurang
- mån - fre
- lör
- sön
- 24 dec - 01 jan Stängt
Öppettider Kvällsmeny
- mån - sön
- 23 dec - 01 jan Stängt
Öppettider butik
- mån - lör
- sön
- 24 dec - 26 dec Stängt
- 30 dec
- 31 dec - 01 jan Stängt