SLAKTARENS NYÅRSMENY 2025
- vi lagar, ni värmer!

SLAKTARENS NYÅRSMENY FÖR AVHÄMTNING &
UPPVÄRMNING

Enkel uppvärmningsinstruktion medföljer. Sista dag för beställning och avbokning är 29 december – vi garderar oss för slutförsäljning. HÄMTAS 31 DECEMBER PÅ BOKAD TID MELLAN kl 10:00 - 13:00. 

Välj datumet i bokning nedan 31/12.

Slaktarens Nyårssupé 645kr

- Kolgrillad hummerstjärt på frasig brioche med kräm på brynt grädde, syrad gurka smaksatt med dill och blomster 
Vin: Palmer & Co Brut Reserve Frankrike, Champagne (Systembolaget Nr 7372) 

- Svensk hängmörad oxfilé med flamberad pepparsås, confiterad kungsmussling, potatisterrine, savojkål, ostronskivling och bakad körsbärstomat  
Vin: Barolo Giacomo Grimaldi di Grimaldi Ferruccio, 2018,Italien, Piemonte, Barolo (Systembolaget Nr. 94917) 

Chokladfondant med mandarinmoussé, syltad zest, blåbärskompott, och guldskimrande Dubaikrisp 
Vin: Morris Classic Liqueur Muscat, AUS (Systembolaget Nr 50633)

Vegetarisk Nyårssupé 645kr

- Frasig brioche med kräm på brynt grädde svängd i spetskål, tångkaviar, dill , syrad gurka och blomster   
Vin: Ca' del Bosco, Franciacorta Edizione 45a Cuvée Prestige Extra Brut, Italien, Lombardiet, Franciacorta (Systembolaget Nr 91184) 

- Filodeg fylld med kräm på solroskärnor, parmesan och soltorkad tomat, serverad med confiterad kungsmussling, flamberad pepparsås, potatisterrine, savojkål, ostronskivling och bakade körsbärstomat 
Vin: Penfolds Bin 138 GSM, 2020, Australien, South Australia, Adelaide, Barossa, Barossa Valley ( Systembolaget Nr 93216) 

- Chokladfondant med mandarinsmoussé, syltad zest, blåbärskompott, och guldskimrande Dubaikrisp  
Vin: Morris Classic Liqueur Muscat, AUS (Systembolaget Nr 50633)

Öppettider restaurang

  1. mån - fre
  2. lör
  3. sön

Öppettider Kvällsmeny

  1. mån - sön

Öppettider butik

  1. mån - lör
  2. sön
slaktaren_logo