Nyårsmeny för avhämtning

Hummersoppa med mousseline på gös, pilgrimsmussla & hummer, champagneinkokta rotfruktstärningar, serveras med Slaktarens baguette
***
Helstekt oxfilé med portvinssky, stekt trädgårdschampinjon och duchessepotatis smaksatt med italiensk vintertryffel
***
Chokladterrin med krossad madeleinekaka, chokladmousse och drottningcurd


445kr

Vegetariskt alternativ

Rödbetssoppa smaksatt med portvin serveras med rödbetspuré, champagneinkokta rotfrukter och Slaktarens baguette
***
Vitvinskokt kronärtskocka med stekt trädgårdschampinjon, bakade tomater, hasselnötspesto och duchessepotatis smaksatt med italiensk vintertryffel
***
Chokladterrin med krossad madeleinekaka, chokladmousse och drottningcurd


445kr


Enkel uppvärmningsinstruktion medföljer


Beställ via:
info@slaktaren.nu eller 040 - 410 331


Hämtas 31 dec mellan kl 10:00 och 13:00








Slaktarens temakvällar 2019

 

Slaktarens Julbord i fyra serveringar torsdag 12/12, fredag 13/12 och lördag 14/12

I
Branteviksill med krämigt ägg och lök, senapsill med potatis och ost, örtsill med sikrom och smörstekta kavringssmulor, gravad lax med hovmästarsås
II
Griljerad julskinka med grönkål, sylta på grishuvud och cheddar med rödbetssallad, pepparrot och krasse, kalvleverpastej med bacon, svamp och portvinskaramell, blodpudding med vispgrädde, picklad lök och löjrom
III
Janssons frestelse, slaktarkorv, ingefärsglaserade revben med äppelmos, köttbullar, prinskorv, rödkål och brunkål
IV
Ris á la Malta med bärkompott, tryfflar, mandelmussla med sylt och grädde, creme brulée

595:-/person