Skaldjursmiddag med Champagne

Fredag den 1/3 och lördag 2/3 är det dags för nästa temakväll,         och nu när vattnet är som kallast är skaldjuren som bäst.           Detta firar vi så klart med en fantastisk meny med en           variation av skaldjur i flera serveringar:


Ostron på ljummen creme vichyssoise med smörstekta brödsmulor och gräslök

*
Skaldjursfat med räkor, havskräftor, blåmusslor och en halv krabba med aioli, dillmajonäs, chiliaioli, citron och bröd

*
Hummer Termidor "Norbjer-style" med ostronskivling, tryffel, parmesan, hyvlad champinjon, dill och friterad svartrot

Pris per person 715kr

Till detta har vår sommelier valt en vinmeny med idel Champagne i världsklass från en odlare i Grand Cru byn Bouzy!

Pris Champagnemeny 3 glas 395kr

Ring och boka er plats på 040-41 03 31


Kalendarium för våra provningar med Vin & Whiskyteman 2019:

 

12/2 SINGLE MALT WHISKY River Spey - Magi från hjärtat av Speyside 

26/2 VIN  Barolo 12/3 - Fullbokad

12/3 SINGLE MALT WHISKY  Destilleriprovning - Talisker från Isle of Skye 

26/3 VIN  Châteauneuf-du-Pape - fullbokad


Pris per person 495 kronor





Vinbaren är öppen tisdag till lördag kväll - välkomna till Lommas nya sociala mötesplats!