>

Nu är hösten här och vi på Slaktaren vill passa på att officiellt inviga vår bar med två event kommande helg:


Fredag 1/10 kör vi en hett efterfrågad AfterWork mellan 16.00-19.00. Våra bartenders Lawrence och Victor blandar drinkar och häller upp öl & bubbel i en skön mingelstil. På barmenyn finns även goda snacks och alkoholfria alternativ.

Lördag 2/10 mellan 23.00-01.00 presenterar vi MidnattsBAR – en sen kväll där våra bartenders visar vad de går för med säsongens drinkar, öl & vin. Köket bjuder på lite tilltugg och såklart finns även alkoholfria alternativ.

Det går bra att droppa in men är ni flera är ni välkomna att boka på 040-41 03 31 eller info@slaktaren.nuKALENDARIUM FÖR VÅRA PROVNINGAR MED VIN & WHISKY TEMA HÖSTEN 2021:


TISDAG 7/9 & 14/9 (FULLBOKADE)  BRUNELLO DI MONTALCINO – MED ETT PAR MAKALÖSA ÅRGÅNGAR I FÖLJD ÄR BRUNELLO DI MONTALCINO HETARE ÄN NÅGONSIN OCH VI PROVAR DET BÄSTA SOM FINNS TILLGÄNGLIGT PÅ DEN SVENSKA MARKNADEN. BÅDE ATT NJUTA AV NU OCH FÖR ATT LÄGGA I KÄLLAREN I ETT DECENNIUM ELLER MER…

TISDAG 28/9 (FULLBOKAD) & 5/10 BAROSSA VALLEY SHIRAZ – DET VAR HÄR HISTORIEN OM SHIRAZ STARTADE! MED NÅGRA AV VÄRLDENS ÄLDSTA VINGÅRDAR GÖR MAN STORA, KRAFTFULLA OCH HELT FANTASTISKA VINER FRÅN VINSTOCKAR SOM HÄRSTAMMAR FRÅN NORRA RHÔNE’S SYRAH.


TISDAG 19/10 (FÅ PLATSER KVAR) SINGLE MALT – THE ISLANDS  
I SKUGGAN AV ISLAY OCH ORKNEY HITTAR VI EN MÄNGD SPÄNNANDE DESTILLERIER MED DET GEMENSAMT ATT DE ÄR BELÄGNA PÅ EN Ö VI SMAKBESÖKER BLAND ANNAT ARRAN, JURA & MULL

TISDAG 9/11 & 16/11 (FULLBOKADE) NAPA VALLEY CABERNET SAUVIGNON –
ETT AV NYA VÄRLDENS MEST KLASSISKA VINOMRÅDEN LEVERERAR FORTFARANDE URTYPEN FÖR AMERIKANSK CABERNET SAUVIGNON: KRAFTFULLA, ELEGANTA OCH INTENSIVA.

TISDAG 30/11 & 7/12 (FULLBOKADE) CHAMPAGNE BLANC DE NOIRS –
VI GÅR PÅ DJUPET OCH PROVAR CHAMPAGNE GJORD PÅ 100% PINOT NOIR. EN RIK OCH FYLLIG STIL SOM ÄR MINST LIKA PERSONLIG OCH SPÄNNANDE SOM BLANC DE BLANCS MED ETT HELT ANNAT DOFT OCH SMAKSPEKTRA!


ALLA HÖSTENS PROVNINGAR KOSTAR 575KR OCH BÖRJAR KL. 18.00
Begränsat antal platser, bokas på vår hemsida!